divendres, 18 de febrer del 2011

ARRÒS NEGRE AMB ALLS TENDRES















INGREDIENTS:

400 gr d'arròs
1 dl. d'oli d'oliva
800 gr. de sèpia en dauets
300 d' Alls tendres picats a gavinet.
4 dents d'all
2 tomaques ben madures
1 L. de Fumet de peix
4 sobrets de tinta de calamar (un per persona)
1 cullerada sopera de pebre roig
1/2 dl de salsa Mery
1 dl d'All-i-Oli
1 llima per a decorar la paella


PREPARACIÓ I DESENVOLUPAMENT:


1.- Ofegar en una paella amb l'oli la sèpia i els alls tendres.
2.- Agregar l'all, el el pebre roig i la tomaca rallada, reduint fins que evapore l'aigua de la tomaca. 
3.- Sofregir l'arròs.
4.- Banyar amb el fumet, addicionar la tinta i rectificar el punt de sal.
5.- Cuinar 7 minuts a foc viu i introduir en el forn 12 minuts més per acabar de coure l'arròs.
6.- Servir en paella, o be en el plat decorant amb la salsa mery i l'all-i-oli.

1 comentari: