dimarts, 1 de febrer del 2011

TOT MOLT BO

El dilluns passat últim dia de Gener els i les alumnes del Taller de cuina de Rafelguaraf realitzàrem el nostre primer esdeveniment com a classe amb motiu de la inaguració de la nova ludoteca municipal. Elaboràrem un berenar servit en forma de buffet per a una trentena de persones que van quedar encantades. L'oferta gastronòmica la composaven: cogolls de tudela amb salmó fumat i vinagreta de fruits secs i mel, coca de botifarra , coca de verdures amb salsa mornay, coca de tomaca, broxeta de pollastre al curri amb atmetla picada, mosset d'esgarradet, "pinxo" de truita de creïlles, formatge crema amb mermela de tomaca, sandwich variats , croquetes de pollastre i alls porros, croquetes  de pernil ibèric, clotxines tigre i dolços variats. 
La veritat s'ha de dir que els que acudíren  no deixaven  de repetir; "...està tot molt bo..", i realment tenien raó(modèstia a part). Des d'ací volem agrair  honestament les felicitacions que varem rebre, i es que quan es fan les coses amb estima l'èxit està assegurat.










2 comentaris:

  1. Pau soc Marisol (Riberaturisme), està molt xulo el blog i tot té una bona pinta....ho he compartit en el facebook, per a que ho puga vore molta més gent. Enhorabona!!

    ResponElimina
  2. ENHORABONA A TOTS, especialment a tots vosaltres que us heu superat.
    tots aquests esdeveniments són un gran repte per vostre aprenentatge.
    Ànim ia continuar, que ja queda una mica menys.
    Ana Llopis
    Disfruteu de tot allo que vols agrada

    ResponElimina