divendres, 11 de febrer del 2011

CARABASSETES FARCIDES DE MAGRE

















    2 u.  Carabassetes mitjanes.
300 gr. Magre picat
150 gr. Xampinyó
100 gr. Bacon
200 gr. Brunoise de verdures (all, ceba, carlota, all porro i api)
 C/S     Oli d'oliva
     1     Copa de brandy
 2 u.     Tomate maduro rallado
 1/4 l.   Salsa beixamel 
 C/S     Salsa de tomaca

METODE D'ELABORACIÓ:

1. Dividir les carabassetes en tres parts tallant transversalment.
2. Amb un pelador marcar la pell, buidar amb una cullereta i reservar en aigua.
3. Confeccionar la salsa de tomaca.
4. Elaborar el farçit, ofegant en l'oli d'oliva la carn picada fins que evapore la humetat de la carn.
5. Incorporar seguidament la brunoise de verdures, el bacon, xampinyó i la polpa resultant  de buidar  les carabassetes, picada en brunoise.
6. Ofegar el conjunt fins que evapore  tota la humetat, incorporant seguidament  la tomaca madura rallada.
7. Flambejar amb el brandy i rectificar el punt de sal.
8. Coure a la anglesa les carabassetes en aigua y sal, refrescant posteriorment  sumergint en aigua amb gel.
9. Farçir  les carabassetes amb el preparat de carn amb verdures.
10. Napar la superfície amb la salsa beixamel i el formatge rallat.
11. Gratinar al forn en la funció grill.
12. Servir en el plat sobre salsa de tomaca.

OBSERVANCIONS: Este tipus d'elaboracions es poden confeccionar amb tot tipuds d'ingredients, com mariscos, peixos, carns, verdures... deixeu correr la imaginació i  a combinar ingredients sense por, però sempre guardant certa armonia en el sabor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada