dimecres, 26 de gener del 2011

BAR-CAFETERIA EN PRACTIQUES

En les properes setmanes els alumnes del TFIL  de Guadassuar posarem en funcionament el nostre Bar-cafeteria en pràctiques. Després de setmanes de preparació, obrirem al públic posant en pràctica els coneixements adquirits en el que duguem de curs. Ací vos deixem el que serà la nostra oferta gastronòmica,  esperem que siga del vostre gust.

CARTA

TAPES

- Del dia

SANDWICH

1-Bikini: Pernil dolç i formatge fundit en dos pisos
2-Club: Pollastre, bacon, ensisam, tomaca natural , salsa rosa, salsa mahonesa i ou planxat
3-Vegetal : Ensisam, tomaca, pepino, dacsa, carlota rallada, ou dur, tonyina i mahonesa

HAMBURGUESA

1- Completa : Hamburguesa de vedella, ensisam, tomaca, ceba, formatge, bacon i pepino agredolç.
2- 4 formatges : Hamburguesa de vedella, Roquefort, Emmental, Formatge de cabra, Formatge tendre i ceba torrada.
3- Bacon chicken burguer : Hamburguesa de pollastre, doble de bacon i ceba torrada.

ENTREPANS

1-TRUITA
        * Francesa
        * Bacon
        * Queso
        * All tendre
        * Gambes
2- Truita de creïlles
3- Blanc i negre amb fabes i alls tendres.
4- Almussafes: Mallorquina amb formatge fundit.
5- Brascada: Vedella, formatge, pernil i ceba torrada.
6- Xevito: Llomello, bacon, ensisam, formatge i ou fregit.
7- Tàrtar : Pollastre, ensisam i salsa taratara
8- Anxof : Anxoves, tomaca natural, formatge fresc i albargina torrada.
9- Vegetal: Ensisam, tomaca, pepino, ou dur, tonyina i mahonesa.
10- Especial: Llomello, formatge de cabra, tomaca confitada i “piquillos”.
       

  • Pregunteu per les sugerències del dia.


BEGUDES

-         Aigua.
-         Refrescos: Coca-cola, fanta de toronja i fanta de llima.
-         Cerveza artesana Mons.
-         Vi de la casa.
-         Sucs naturals (elaboració propia)

COCKTAILS

-         Alexander: Crema de cacao, nata i brandy.
-         Bronx: Suc de toronja, vermouth roig, vermouth francés i ginebra.
-         Caribe: Suc de llima, suc de pinya i ron blanc.
-         Daiquiri: Suc de llima, sucre i ron negre.
-         Martini dry: Vermouth francés, Ginebra.
-         Ritz: Suc de toronja, triple sec i brandy. Finalitzat amb champagne.
-         Margarita: Suc de llima, triple sec, sucre i tequila.


BATUTS

     -      Xocolate
     -      Vainilla


CAFÉ I XOCOLATE

-         Café
-         Café tallat: Café amb unes gotes de llet.
-         Café amb llet: Meitat café, meitat de llet.
-         Piccolino: Café curt i molt concentrat
-         Capuccino: Café italià amb bromera de llet i xocolate en pols.
-         Irish coffee: Café amb whisky irlandes.
-         Bombó: Café amb llet condensada
-         Brulé: Café flambejat amb brandy.
-         Descafeinat: Café soluble sense cafeina.
-         Xocolate

INFUSIONS

-         Camomila
-         Poliol
-         Tila
-         Te verd
-         Te roig
-         Timó
      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada