dilluns, 24 de gener del 2011

ET TROBEM A FALTAR

Fou a principi del mes de novembre quan començàrem el taller de formació de Bar-Cafeteria a Guadassuar. Des de l'inici del curs fins a dia de hui, han sigut varies les baixes i altes d'alumnat. Algunes persones han deixat el curs de vegades per poques ganes ,en canvi altres per causes al·lienes a elles. 

Doncs n'hi ha una persona molt especial, que  ha hagut de deixar d'assistir a classe i des de fa ja unes setmanes no podem gaudir de la seua presència . El cas que ens ocupa és d'eixos que desgraciadament estan massa presents en les nostres vides. Una persona  que duu una vida normal i del dia al matí li comuniquen una d'eixes notícies,  que necessariament canvien la vida d'u mateix i dels que l'envòlten. 

La veritat és que després de passar tantes hores junts, riure incansablement o compartir moments especials, és impossible no agafar-nos  carinyo i certa estima, i més quan la persona que tens al teu costat es bona companya i no pots dir res roïn d'ella. Tots nosaltres la trobem a faltar molt, i li enviem un missatge ple d'esperança, sabem que no hi ha cap malaltia que puga apagar les ganes de lluitar i de viure. Som conscients que està molt ben cuidada per la seua família i la seua gent, i en el moment que puguem  anirem a visitar-la per dir-li en persona el buit que ha deixa't en classe i que evidentment ens té per al que vulga.


1 comentari:

  1. Aunque compartí con ella pocas horas en el curso,guardo un buen recuerdo y le deseo una pronta recuperación.
    M. Carmen.

    ResponElimina