dilluns, 3 de gener del 2011

MISE EN PLACE

Hola a tots i totes! Este és el blog  gastronòmic Fent gana, que naix de la voluntat de l'alumnat del taller de Cuina de Rafelguaraf i d'altre de Bar-cafeteria  impartit a  la població riberenca, també, de Guadassuar, tots dos conduits pel mateix formador, que també s'ha de dir, li agraden prou estes coses. Aprofitant les possibilitats que ens brinden les tecnologies del segle XXI donarem a coneixer al món les nostres creacions. Penjarem algunes de les receptes que el·laborarem durant el curs, tractarem temes relacionats amb els món de la gastronomia i donarem resposta a tots els dubtes que puguen tindre els nostres lectors i lectores.

Este blog també preten ser un recull de les vivències de tots els que estem implicats en estos dos cursos. Volem  mostrar del que som capaços de fer les persones amb esforç, dedicació i estima, que en definitiva són els tres elements que fan de la gastronomia, i la restauració en especial, un món farçit de plaers, de vegades quasi místics.

Així que comencem, Vicent, Monica, Tere,Susana, Yolanda, Estela, Franc, Emparito, Eldi, Moni, Maricarmen, Juan, Estela, Ruben, Amparo, Vicenta, Julien, María, Alin i Josefina, mise en place*  que comença el servici.


*Mice en place: És un conjunt de paraules franceses que utilitzem en restauració, per a referir-nos a la preparació de tots i cadascun dels elements que intervenen en el correcte funcionament d'un establiment d'hostaleria.

1 comentari:

  1. Me parece genial. Esto si que no me lo esperaba.
    Me habeis sorprendido.
    Lo acabo de descubrir y por casualidad. Siento que no me lo hubieseis contado después de deciros en repetidas ocasiones que queria saber de vuestros progresos y trayectorias.
    Mucha, mucha y mucha suerte.
    M. Carmen (Profe)

    ResponElimina